Despre noi


Copilul tau este inca mic, și are mult de a preda .
                                             Cum se face?

Joaca cu nisip un început bun pentru a practica cu copilul dumneavoastră . Cu noi veti descoperi potențialul creativ al copilului , micutul tau in clasele noastre de a învăța să picteze cu nisip , este mai bine să vorbească , să învețe să lucreze într- un grup pentru a distinge între culorile , combina elementele prezentate , compara cel mai mare predmetypo , si multe altele. Și jocurile noastre va ajuta mereu cu nisip pentru a se odihni după efort mental sau fizic .

Pentru un copil – o mare oportunitate de a se îngropa în fascinanta lume a fanteziei și creativității .

Amintiți-vă că jocuri în curs de dezvoltare dezvolte gândirea copilului , învățați-l să-și exprime propriile gânduri și sentimente .

Ne-am deschis studioul nostru sub numele de ” țară Sand “, pentru a lucra cu copii , în scopul de a ajuta părinții în dezvoltarea copiilor . Nisip în lucrul cu copiii este folosit pentru dezvoltarea senzorială , precum și pentru dezvoltarea altor domenii cognitive ale copilului . Atingerea mâinile copil gresie dezvolta abilitatile motorii fine , și determinarea cantității de nisip pe care doriți să se toarnă în forme și se dezvoltă ochi bun . Nisip dezvoltă abilitățile creative ale copilului .

Alegerea lecția noastră , veți găsi activitățile de dezvoltare , cu jocuri cu nisip pentru copii , atitudine cald , atmosfera buna , joaca cu profesori tineri certificate , atenție individuală pentru fiecare copil .

Vă invităm părinții cu copii de la 3 ani la 12 ani de muncă , cu ajutorul nisipului .

Activități educative și jocuri cu nisip pentru copii de la 3 la 7 ani

În sala de clasă :

 1. Dezvoltarea potențialului creativ al copiilor
 2. Dezvoltarea zonelor cognitive ale copilului
 3. Dezvoltarea de orizonturi pentru copii
 4. jocuri educative
 5. Desen și joc cu nisip
 6. Oportunitate pentru copii să interacționeze unii cu alții și schimb de competențe succes .

Desen cu nisip pentru copii de la 5 ani la 12 ani

Programa își propune să :

 • dezvoltarea potențialului creativ al copilului ( imagistica , vorbire , imaginație ) .
 • formare în pictura nisip ;
 • dezvoltarea abilităților motorii fine ale mâinilor ;
 • insuflare de interes în activități creative ;
 • perseverență educație în copii

Lecții individuale și de grup pentru copii .

Logopedie

Copilul tau are nevoie de ajutor profesionist, dacă :

 • Acest copil nu este lizibil . Ea poate fi înțeleasă numai de către părinți și cei care -l cunosc bine . Copilul vorbește încet multe sunete ca și în cazul în care el este încă dominat de sunete mici sau greu ca în cazul în care acesta are un accent . Pronunția de anumite sunete in vorbire apare subtext Squish , aerul este oarecum în lateral , sunete de ” C ” , ” S ” , ” C “, spune englezul – între dinți , cu pronunția de sunete , ” W ” , ” F ” umflă obrajii , și sunetul de ” P “, spune francezul . El are o grassiruyuschy sunet frumos .
 • De 3-4 ani , el nu aude silabe dintr-un cuvânt , cuvântul distorsionat dincolo de recunoaștere , spune doar câteva silabe , nu se poate vorbi peste tot cuvântul , reduce cuvânt lipsesc unele consoane si silabe , sau ține înapoi cuvânt la final , spune cuvântul de mai multe ori în diferit .
 • Pana la varsta de 5 , nu a format un discurs conectat . Copilul este dificil de a face o propunere pentru un film , nu se poate determina secvența de acțiuni , limitate la elementele enumerate , sau foloseste câteva propoziții foarte scurte .
 • De 5-6 ani perturbat structura generală de exprimare : nu se construi în mod corespunzător fraze , cuvinte nu sunt de acord în gen , număr și caz , folosirea în mod abuziv prepoziții și conjuncții .

Dacă vă confruntați cu astfel de probleme , să fie pregătit pentru a se asigura că nevoia lor de a stabili o mulțime de timp efort . Aici veți găsi ajutor în fața unui tânăr certificare logoped . Doar un logoped calificat poate evalua situația , punctul de la necesitatea de clase speciale și vă va oferi un konsultatsiyu.My detaliată ” veți ajuta în săli de clasă noastre .

Cursuri pentru copii de la 3 ani

Logoped a ajuta copiii cu întârziere :
- Dezvoltarea vorbirii ;
- Memorie ;
- Atenție ;
- Gândirea logică .
Dezvoltare :
- Auzului fonematic ;
- Discurs conexe;
- Îndemânare motrică și, în ansamblu ;
- Rectificarea zvukoproiznosheniya .

Clasele pentru copiii de la 2 ani -2.5 ” Primele mele cuvinte “

Lecții particulare cu un profesor .

Regizat de :

 • dezvoltarea abilităților motorii fine
 • dezvoltarea vorbirii
 • Îmbunătățirea cunoștințelor despre lume
 • jocuri educative

Sărbătoare pentru copii

Copilul ziua de nastere este una dintre cele mai incitante zile ale anului , așa că ar trebui să fie remarcat atât de distractiv de a avea o vacanță pentru o lungă perioadă de timp a rămas în memorie !

Toți părinții încearcă să creeze condiții pentru ca vacanta a trecut , ca visele lor de un copil . În acest caz , toată lumea vrea ziua de naștere a unui copil nu este la costat prea mult .

Organizarea de nașterea unui copil – orice activitate care necesită o pregătire mult silitor care a preveni defecte și erori , deci este mai bine să încredințeze acest proces adevarati profesionisti ! Vă putem ajuta să sărbători ziua de naștere a unui copil ieftin , luminoase și distractiv !

Fiecare copil viseaza ziua de naștere cel mai magic , asa ca a fost ca un basm !

Cine dintre noi nu a visat ca un copil pe distracție ziua lui de naștere cu un clovn sau vizita basm , râd cu prietenii . Desigur , acest lucru ar totul , fără excepție . Deci, de ce nu aranja această oportunitate pentru copilul dumneavoastră ? Băiatul de ziua ta mic va place absolut ! Aici veți găsi o atmosferă caldă , o atitudine bună , abordarea personală pentru tine si pentru invitatii dumneavoastra tinerilor , precum și o varietate de jocuri de călătorii aventuroase în lume de basme și castele de nisip , și cel mai important, o stare de spirit buna .

Și, de asemenea, pot utiliza serviciul

Akvagrima ( persoane prettification copii )

Puteți invita ziua de naștere a unui copil fotograf pentru copii profesionist . Care surprinde aspectele cele mai plăcute și pozitiv de vacanta .

Suntem încrezători că prin comanda serviciile noastre , sunteți sigur de a ne vedea din nou și din nou , e atât de frumos pentru a vedea zâmbete pe fețele copiilor săi !

Desen cu nisip pentru femeile gravide .

Curs sub numele de “Mama și Puzik “

Durata de pregătire 60 de minute.

Stagiarii – femeile gravide

Sarcina face o femeie cu adevărat frumoasă . Dar în timpul sarcinii , exista multe intrebari care au nevoie pentru a găsi un răspuns .

Obiectivul principal al cursului – crearea atmosferei dreptul de armonie psihologice și emoționale , contribuind la curs favorabil de sarcină și naștere , dobândirea de cunoștințe și aptitudini practice necesare înainte și după nașterea unui copil + desen cu nisip , care vă ajută să țină departe de agitatia lumii și o baie din lumea private .

Acest curs nu pregătește o metodă specifică de livrare nu include management medical și consiliere a femeilor gravide .

Ateliere de lucru pentru copii și adulți

Skrabuking , kviling , decoupage și alte echipamente .

Vom fi fericiți să te vadă .

Suntem în afacere . Centrul ” Jumbo “, la etajul 4 . Booth . № 424


468 ad